Miten Mamibot tulee toimeen lemmikkien ja karvojen kanssa?

Miten Mamibot tulee toimeen lemmikkien ja karvojen kanssa?

Varmasti olette miettineet miten Mamibot robottiimuri tulee toimeen lemmikien ja niiden karvojen kanssa. Pehmeä- ja lyhytturkkiset koirat/kissat vaihtavat karvaansa hiukan ympäri vuoden, mutta kahdesti vuodessa ne tiputtavat PALJON karvaa

Mutta kumpi Sinulla on kotona: lyhyt- vai pitkäkarvainen lemmikki, kissa tai koira? Sen mukaan võit tehdä parhaan valikoiman meidän robotteistä.

Koirakarvat

Jos Sinulla on kotona koira, niin suosittelemme varmasti meidän lippulaiva ExVac 880 Wisor.

Sillä mallilla on voimakkain imuteho ja erittäin tilava pölysäiliö.

Imuteho 2880Pa ja pölysäiliön tilavuus 600ml koirankarvoja. Verrattuna muihin robotteihin: PreVac 670 XBR imuteho 2000Pa ja pölysäiliön tilavuus 600ml, ExVac 680S muteho 2600Pa ja pölysäiliön tilavuus myös 600ml.

Eläimien karvojen lisäksi on myös mutaiset tassunjäljet aina lattialla, mutta tässä tapauksessa tulevat apuun tilaavat vesisäiliöt. ExVac 880 Wisori ja ExVac 680S vesisäiliöt ovat juuri niillä todella tilaavat, 370ml. Tilaavan vesisäiliön lisäksi on mahdollista säädä veden painette. Halutessa voitte määrittää sen paineen apissa.

 

Kissakarvat

Pitkäkarvaisille kissoille suosittelemme ExVac 680S mallia. Sen imuteho on 2600Pa ja säädettava veden paine.

Lyhytkarvaisille kissoille sopii PreVac670 XBR malli. Sen imuteho on 2000Pa ja pölysäiliön tilavuus 300ml kissankarvoja.

Robotti-imurin puhdistus ja huolto

Jos kotona on lemmikki, niin ainakin 2 kertaa viikossa pitäis puhdistaa ja huoltaa ro

botti-imuria. Puhdistakaa varmasti pölynsäiliö, sivunharjakset, pääharja ja tarkistakaa myös rattaat ettei eiinä olisi karvoja. Voitte puhdistaa ne tavallisella pölynimurilla, sillä ne imuroi karvat pois niiden välistä.

Share this post