Ikkunanpesu Ikkunanpuhdistus robotilla

Ikkunanpesu Ikkunanpuhdistus robotilla

 

Keväällä moni laiskakin ikkunoiden pesijä kauhistuu näkemäänsä. Ikkunanpesu on rankkaa puuhaa, mutta kun lasit loistavat, koko koti kirkastuu. Isoin huolenaihe on tietysti korkeat ja isot ikkunat. Erittäin haastava on tilanne korkeiden rakennusten ikkunoille, sekä myymälöiden näyteikkunoille, jotka ostavat palveluita sisään.

 

Mutta onneksi siihen on ratkaisu, ikkunanpuhdistusrobotti. Puhtaiden ikkunoiden lisäksi säästät myös paljon aikaa ja rahaa, jopa satoja euroja. Ikkunoiden peseminen voi olla nyt todella helppoa ja hauskaa, sillä Sinun ei tarvitse tehdä mitään. Pesee vaikkapa joka viikko, niin voit olla varma, että ikkunat ovat aina kiiltävän puhtaat.

 

Pakettiin kuuluu myös kaksi keltaista ja kaksi harmaa moppia märän ja kuivan pesun tarpeeksi. Keltaiset mopit ovat tarkoitettu pölyn poistamisekski, lasit pitää puhdista huolellisesti että lopputulos olisi täydellinen. Vasta sen jälkeen voi aloittaa märän pesun harmaalla mopilla.

Pesuainetta voidaan ruiskuttaa suoraan harmaalle mopille tai vielä parempi olisi ruiskuttaa sitä suoraan ikkunoille. Näin varmistat, että lopputulos on täydellinen, sillä jos ruiskutat mopille liian paljon, niin se voi tulla liian kosteaksi. Ja jos moppi on liian kostea, niin robotti ei tartu ikkunaan. Jos ikkunat ovat todella likaiset, niin toistaa pesua monta kertaa.

Share this post