UKK

Usein Kysytyt Kysymykset

 

Miksi minun robotti-imuri ei mene mustalle matolle?

Voi olla, että Mamibot robotit ei toimii tummalla tai mustalla pinnalla. Putoamisanturit, jotka tunnistavat portaat tai reunat, mistä robotti voisi putoa, voivat tunnistaa tummeja värejä kun uhkaa. Jos tämä tilanne tapahtuu, niin se antaa virheilmoituksen Er08.

Miten poistaa Mamibot robotin aikataulu?

PreVac robotteilla painaa kaksi kertaa Plan nappia kaukosäätimessä ja odota että se antaa äänimerkin. ExVac robotteilla paina ja pidä alla aikataulun nappia ja se ilmoittaa kun aikataulu on poistettu. Lisäksi tarkistaa, että puhelinappissa ei ole määritetty aikataulua.

Robottolmuimeja huolto

Pölysäiliö pitäisi olla aina puhdistettu, aluksi useammin parin päivän jälkeen.Sen jälkeen noin kerran viikossa, jos on eläimiä, niin pari kertaa viikossa. Noin kerran kuukaudessa pitäisi tarkistaa pyörät, ettei siihen olisi kiertyneet hiuskarvoja, hiekkaa tai muuta. Tarvittaessa käytä paketissa ollut puhdistusveitsiä. Katso videota, miten puhdistaa – Youtube, alkaen 1:33.

Kalkkikivi vesisäiliössä

Jos Teillä on kotona paljon kalkkikiveä vedessä, niin se voi syy huonoon vedenläpäisevyyteen. Siihen on ratkaisu, sillä meidän robotteilla on vesisäiliöissä suodattimet. Jos vedenläpäisevyys on heikentynyt, niin voit helposti pienella neulalla painaa siihen enemmän reikiä ja vesi pääsee taas helposti läpi. Jos se ei enää auta, niin meiltä saatte ostaa uuden suodattimen.