Henkilötietojen käsittely

Henkilötietojen käsittely

Goldstar Eesti OÜ on sitoutunut suojelemaan asiakkaidensa ja käyttäjiensä yksityisyyttä. Tämän perusteella olemme kehittäneet tämän tietosuojakäytännön, joka ohjaa asiakastietojen keräämistä, käyttöä, julkistamista, siirtämistä ja säilyttämistä. Toimintamme Internetissä on kaiken asiaankuuluvan toiminnan ja asiaankuuluvan Euroopan unionin lainsäädännön ja Viron tasavallan lakien mukainen.

Henkilötietojen keruu ja käyttö

Henkilötiedot ovat tietoja, joita Goldstar Eesti OÜ kerää suorittaessaan tai ottaessaan yhteyttä henkilöön. Kanta-asiakkaan henkilötietojen kerääminen voi tapahtua seuraavissa muodoissa:

  • kun toimitat yhteystietoja (mukaan lukien nimesi, henkilötunnuksesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, ensisijaisen yhteystavan) verkkosivuillamme tai muualla (esim. kaupoissa)
  • pääsy verkkosivustoon asiakkaan tilitiedoista tai evästeiden avulla
  • Goldstar Eesti OÜ voi antaa vapaaehtoisesti henkilökohtaisia ​​ja henkilökohtaisia ​​tietoja tietyistä verkkosivuston alueista tekeessään ostoksia tai tilauksia myymälässämme tai verkkokaupassa. Vaadittavat henkilötiedot voivat sisältää nimen, osoitteen, postinumeron, muut tiedot)
  • kun pyydät osamaksua.

Muiden tietojen keruu

Keräämme myös ei-henkilökohtaisia ​​tietoja – tietoja, joita ei voida liittää suoraan tiettyyn henkilöön (sukupuoli, ikä, kielivalinta, sijainti). Voimme myös kerätä yleisiä tietoja asiakastoiminnasta verkkosivuillamme. Nämä tiedot yhdistetään ja käytetään tarjoamaan hyödyllisempää tietoa asiakkaillemme ja tunnistamaan, mitkä sivuston osat, tuotteet ja palvelut ovat mielenkiintoisimpia. Kokonaistietoja käsitellään ei-henkilöllisinä tietoina tässä tietosuojakäytännössä.

Kerättyjen henkilökohtaisten tietojen käyttö

Kerättyjen henkilökohtaisten tietojen avulla voimme kertoa asiakkaillemme Mamibotin tuoteuutisista, kampanjoista ja tulevista tapahtumista. Asiakas, joka ei halua olla uutiskirje-luettelossamme tai saada ilmoitusta tuotteista, jotka voivat kiinnostaa heitä, voi milloin tahansa poistaa itsensä suunnitellusta yleisöstä. Käytämme kerättyjä henkilökohtaisia ​​tietoja myös tavaroiden toimittamiseen ja asiakkaidemme velvoitteiden täyttämiseen.

Asiakkaan palvelemiseksi Goldstar Eesti OÜ voi paljastaa tietoja yksittäisistä käyttäjistä kolmannelle osapuolelle, joka tarjoaa Goldstar Eesti OÜ -palveluita ja on sopimuksen mukaan velvollinen pitämään jaetut tiedot luottamuksellisina. Kolmas osapuoli on esimerkiksi kumppanimme, jonka tehtävänä on kuljettaa tavaroita myytäväksi verkkokaupassa tai tarjota osamaksupalveluja.

Kerättyjen henkilötietojen muuttaminen

Asiakkaan tunnistamiseen ja yhteydenottoon kerättyjä henkilökohtaisia ​​tietoja voidaan tarkastella, muokata ja täydentää verkkosivumme ”Omat tiedot” -osiossa. Jos sähköposti (Mamibot-verkkosivuston käyttäjätunnus) muuttuu, ilmoita siitä meille, koska asiakas ei voi muuttaa sitä.

Henkilötietojen suojaaminen

Goldstar Eesti OÜ ryhtyy kaikkiin varotoimenpiteisiin, mukaan lukien hallinnolliset, tekniset ja fyysiset toimenpiteet asiakkaan henkilötietojen suojaamiseksi. Vain valtuutetut henkilöt voivat käyttää tietoja ja muokata niitä.

Turvallisuus

Kaikkia asiakkaidemme henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka saamme tietoon käydessään Mamibot-verkkokaupassa ja tekemällä ostoksia, käsitellään luottamuksellisina tietoina. Salattu tietoliikennekanava pankkien kanssa varmistaa ostajan henkilötietojen ja pankkitietojen turvallisuuden.

Tietosuojakäytännön ehdot ja muutokset

Käymällä verkkosivustollamme tai täyttämällä kanta-asiakashakemuksen, olet lukenut ja hyväksynyt nämä ehdot. Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojakäytäntömme yleisiä ehtoja tarpeen mukaan ilmoittamalla siitä kaikille kanta-asiakkaillemme. Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita tietosuojakäytännöstämme tai tietojenkäsittelystä, ota meihin yhteyttä osoitteessa info@mamibot.fi.